2012 m. gegužės 25 d., penktadienis

Ragaujant muziką

Vakar ragavau muzikos. New Radicals - You get what you give. Uosčiau būgnus, liečiau gitaros akordus, žiūrėjau į balso skambesį. Grožėjausi... Kartais muzika nori būti paliesta, švelniai apklota pūkine anklode ir padėta kažkur giliai giliai. Kartais ji tik ritinėjasi minčių labirintais, o kartais verčia šokinėti, kratyti galvą ir klykti. Verčia džiaugtis, liūdėti ir įsimylėti: vasarą, klasioką ir save :)

2012 m. gegužės 24 d., ketvirtadienis

Apie Senas Knygas ir ne tik ;)

Skaitau vieną blogą, skaitau kitą blogą, o visi rašo apie savas knygas. Nežinau, gal vaikystėje aš atsižiūrėjau į knygas (močiutė buvo prisiekusi knygynų lankytoja, taigi jos bute piiilna knygų), ar aš tiesiog pasilieku galimybę pajudėti iki knygyno ir jo kvapo, tačiau nauja knyga manęs nevilioja taip, kaip nauja. Sena knyga, kaip ir senas močiutės šalis, ar mamos suknelė visada žadins gerus prisiminimus apie buvusį savininką. Pavyzdžiui mano raudonas rankinukas. Prieš 20 metų jis kartu su mano mama ėjo prie jūros ir kvėpavo Klaipėdos oru. Arba be proto senas, apdriskęs chemijos vadovėlis iš močiutės lentynos. Gal jis kartu su močiute susitiko mano senelį? Sentimentalu... Bet kartais nepakartojama. O ir kam kartotis?.. :)

2012 m. gegužės 23 d., trečiadienis

Euro - Neuro 2012, pirmas pusfinalis.

Taigi kaip supratote iš pavadinimo, kalbėsiu apie blizgučiais apibarstytą Europos muzikos renginį Euroviziją.  Nieko nesitikėjau, nieko nelaukiau. Net nustebau  išgirdusi NET penkias geras dainas:

1. Montenegro (Juodkalnija)  Rambo Amadeus - Euro Neuro. Nenusaldinta, neeuroviziška.
2. Israel (Izraelis)  Izabo - Time. Dievinu aš jų stiliuką, negaliu! :))
3. Moldova (Moldova)  Pasha Parfeny - Lautar. Vėlgi, neša į mano stiliuką. Graži choreografija, graži daina...
4. Finland (Suomija)  Pernilla - När Jag Blundar. Paprasta, žavi, rami...
5. Hungary (Vengrija)  Compact Disco - Sound of our hearts. Atėjo žmonės, kurie žino ko nori. Tiesiog sudainuoti lyg paskutinį kartą. Jaučiasi.


O dabar einu laukti ketvirtadienio košmaro... Palinkėkit sėkmės ;D