2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

Valiooo!!!!!!!!!!

Pagaliau pradėsiu savo knygų iššūkį su A. Golden "Geišos išpažintis". Net pati savimi džiaugiuosi ;D

2012 m. kovo 12 d., pirmadienis

Nr 1, Sausis, Audrey Niffenegger "Keliautojo laiku žmona"

APIE KNYGĄ

Autorius: Audrey Niffegger
Leidykla: Obuolys
Leidimo metai: 2007
Puslapių skaičius: 448
Vertėja: Dalia Žukauskienė


KĄ SAKAU AŠ
Kad ir kokia stereotipiška atrodyčiau, Audrey Niffinegger "Keliautojo laiku žmona" buvo viena geresnių šių metų knygų. Truputi fantastiška, truputi realistiška, truputi graudinanti, bet visada nuostabi. Nenorėjau paleisti iš rankų, ir prisipažystu, kad paskutiniuose puslapiuose verkiau.... Nors tarp mano skaitalų vis dažniau pasitaiko tokio tipo knygų, tačiau ašarą dėl jų išspaudžiu tikrai ne visada, taigi tai šį tą rodo apie patį romaną ;)

MIRABELĖS TESTAS
Vienoje Puikioje Knygoje perskaičiau apie tokį dalykėlį, taigi bandysiu taikyti ir pas save :) "Keliautojo laiku žmona'" testą ĮVEIKĖ, o vietoj mirabelių pasitarnavo...ašaros ;)

ĮVERTINIMAS
Vertinsiu nuo 1-3 įvertinsiu 3, kas reiškia laabai geras skaitalas ;)


OFICIALIAI
Jie susitiko, kai Kler buvo šešeri, o Henriui trisdešimt šešeri, o susituokė, kai Kler buvo dvidešimt dveji, o Henriui trisdešimt. Neįtikėtina, tačiau tokia ir yra ši nepamirštama Henrio ir Kler meilės istorija, pakaitom pasakojama jų abiejų.

Henris kenčia nuo genetinio sutrikimo, dėl kurio jis atsiranda ir išnyksta įvairiausiais savo gyvenimo laikotarpiais, nukeliaudamas į ateitį ar praeitį. Jų keliai galutinai susikerta dabartyje, kai Kler sukanka dvidešimt, o Henriui dvidešimt aštuoneri, ir laimę temdo tik du dalykai- begalinis Kler troškimas susilaukti kūdikio ir auganti Henrio nuojauta, kad per vieną iš jo kelionių nutiks kai kas baisaus...


KĄ SAKO KITI
"Laikui nepavaldus amžinos meilės triumfas” - Chicago Tribune

2012 m. kovo 5 d., pirmadienis

Žiemos prologas, pavasario epilogas :)

Vasariui užsitęsus iki begalybės, keletą kartų spėjus prasukti jau įprastu maršrutu Telšiai - Kaunas - Telšiai - Klaipėda - Telšiai, kelionėse patyrus keletą nuotykių (kaip visada ;D ), Knygų ir Kaziuko mugėse nusipirkus keletą knygų nusprendžiau susiimti ir pagaliau aprašyti perskaitytas knygeles :) Taigi...pradedu :))